Straffen

Discussion in 'Belangrijk nieuws' started by Elias8477, Jul 12, 2017.

 1. Elias8477
  Question
  Offline

  Elias8477 Owner
  Staff Member Owner

  Joined:
  Mar 10, 2016
  Messages:
  161
  Likes Received:
  26
  Vele mensen vinden de straffen op gebied van "bewijs dat het zo is" onduidelijk. Er zijn al meerdere discussies gekomen over dat de straf anders word uitgevoert bij anderen, dan bij henzelf. Deze topic is ter verduidelijking voor wat de straffen exact zijn, en ja, ze kunnen soms anders zijn. Dit hangt ook af aan je gedrag, en hoe erg het feit is.

  Dit moet je zeker weten:
  - Na een ban of tempban, kan je straf verlengd worden wanneer je op een andere account gaat joinen. Je kan ook een IPban krijgen.

  - Na een mute: een exploit gebruiken om verder te praten, of joinen op een andere account, kan je mute verlengd worden, of kan je een tijdelijke ban krijgen.

  Griefen:
  1 week, tot 3 maanden ban. Geld word gesetbackt naar 0, en je inventory, mogelijks enderchest word gecleared.

  Schelden:
  De mute hangt af van je scheldgedrag, ben je al meerdere keren gewaarschuwd maak je kans op een mute. Iedereen scheld wel eens, maar let toch op je taalgebruik! Schelden met ernstige ziektes word echter helemaal niet toegelaten. Daarmee riskeer je een ban van 1 week. Blijf je het verder doen? Riskeer je een maand ban, en dan misschien zelfs een permanente ban.

  Discussies (uitdehandlopende):
  Beide partijen zelfde tijd van mute. De tijd hangt af van de reden, duur van discussie, taalgebruik, en het luisteren naar staffs.
  Vervelend gedrag in chat, en het niet luisteren naar staffs kan ook een mute veroorzaken.


  Verdere vragen, kunnen in de reacties gepost worden. Dan proberen we ze zo snel mogelijk te beantwoorden! Meer straffen die moeten toegevoegd worden? post ze hier ook even in de reacties.
   
 2. matthy
  Happy
  Offline

  matthy Co-Owner
  Staff Member Co-Owner Owner

  Joined:
  Aug 15, 2016
  Messages:
  200
  Likes Received:
  32
  Ik moet hier wel even mededelen dat voor mij 2 punten onduidelijk zijn: Schelden tot welke maat valt scheden strafbaar (gericht op personen of niet persoonlijk). En wanneer loopt een discussie uit de hand (ligt hier dus aan de duur van een discussie, de ernst van een discussie (onderwerp wordt heviger en of niet gepast) taalgebruik etc). Voor de rest is dit enkel het topje van de ijsberg van mogelijke delicten die kunnen bevinden op de server en het zou wel fijn zijn als het ook tot die mate wordt verlengt. Elk vergrijp in detail behandelen lijkt mij onnodig maar een breder beeld is wel fijn, hoewel we altijd uitzonderlijke gevallen zullen behouden zoals intimidatie en of andere dingen.
   
 • About Us

  Our community has been around for many years and pride ourselves on offering unbiased, Our community is one of the closest families in the whole world!. We are working every day to make sure our community is one of the best.
 • Thankful

  We are very proud of this community, and I love everyone in the family, I love how long this server exists already! I want to thank everyone for the beautiful years! I hope we can continue a long time :)